030A8996.jpg
 
 

Att Styla

Vi erbjuder homestyling som syftar till att ligga i absoluta toppskiktet gällande kvalitet, design och stilsäkerhet. Men som också både skapar och utmanar trender. Vi anpassar vår styling på ett unikt sätt som passar alla objekt i fråga, inriktat på rätt målgrupp. Med homestyling höjer du värdet på din bostad, hör gärna av dig så kan vi komma ut på en kostnadsfri konsultation

klicka här för att kontakta oss

Med stor erfarenhet inom fotografi kan inredningen kombineras till ett skräddarsytt resultat, optimerat för det bästa bildmaterialet. Vi anpassar även stylingen inför/under fotograferingen för att få dom optimala vinklarna till presentationen. Vi är det enda företaget i Sverige som kombinerar foto och homestyling.

Genom våra unika marknadsföringskanaler exponeras objekten i särklass bäst på marknaden. Instagramkontot @henriknero med sina 116 000 följare, och som ökar stadigt varje dag, har en räckvidd på cirka 120 000 unika visningar per inlägg. Exklusiv exponering i denna kanal garanteras då ni anlitar oss för styling.

Foto

"Våra bilder har alltid eftersträvat känslan av att öppna ett fint magasin. Rena toner och tydliga kontraster som på ett naturligt sätt lyfter och bevarar ljus och färger till sin fulla potential. Vinklar som förmedlar en känsla och greppar tag i betraktaren. En känsla som väcker tankar, drömmar och ideér. Våra bilder ska inte lämna någon oberörd."

INSTAGRAM

 

FÖRE/EFTER